Följ med på kajakkurs!

Vill du lära dig paddla kajak? Då är du välkommen på kajakkurs med mig. Sedan 1999 håller jag kurser runt om i Stockholms skärgård. Genom åren har jag haft nöjet att ta emot över 3000 deltagare på kajakkurs. De flesta på nybörjarnivå, men genom åren har det även blivit många teknikkurser, rollkurser, instruktörsutbildningar, surfkurser etc. Särskilt förtjust är jag i lite blötare paddling med många bad, men en fin lugn tur genom skärgården är även det svårslaget. 

Mina kurser är auktoriserade genom EPP Europeiska paddelpasset där jag håller kurser och examinationer på alla nivåer som erbjuds i Sverige, nivå 1-4 eller vit, gul, grön, blå och röd.

Är ni en grupp på 2-8 personer så kan ni boka en privat kurs med mig. Är ni fler tar jag hjälp av mina instruktörskollegor i Norge eller Sverige. Är du själv och vill boka kurs så bokar jag in dig i en grupp med fler paddlare som också vill gå kurs. Ett bra sätt att lära känna fler paddlare och hitta nya vänner. Via länken hittar du till kursdatum på mitt företag Stockholms Guidebyrå

Slå en pling eller skicka ett mail så ser jag till att du hamnar på rätt kurs. 

Hoppas vi ses på vattnet!

Hälsar Staffan

EPP Europeiska paddelpasset examinator nivå 4 RÖD
NIL Nordisk instruktörslicens i havskajak

staffan@stockholmsguidebyra.se
070-670 5597