SKF klippklätterinstruktör, UIAA Rock climbing instructor, NF klatreinstruktør 1

Följ med på klätterkurs!

Vill du lära dig klättra eller ta din klättring ut i lite större miljöer? Då är du välkommen på klätterkurs med mig. Mitt klätterhjärta bultar mest för klättring i sköna miljöer, så numera jobbar jag mestadels ute. Jag är certifierad klippklätterinstruktör genom både Svenska och Norska Klätterförbundet så alla kurser jag håller följer normerna för klätterkurser i det land jag för tillfället håller kurs.

Är ni ett replag eller en grupp på 2-4 personer så kan ni boka en privat kurs med mig. Är ni fler tar jag hjälp av mina Norska instruktörskollegor i Norge eller Svenska i Sverige. Är du själv och vill boka kurs så bokar jag in dig i en grupp med fler klättrare som också vill gå kurs. Ett bra sätt att lära känna fler klättrare och hitta nya klättervänner. Via länkarna hittar du till kursdatum på mitt företag Stockholms Guidebyrå. Välkommen på kurs!

KURSER 2017
Pröva på klättring
Topprepsklättring Sportklätterkurs 1
Ledklättring Sportklätterkurs 2
Grundkurs klippklättring Stockholm
Grundkurs klippklättring Nyköping 
Fortsättningskurs klippklättring 
Räddningskurs 1
Räddningskurs 2
Aidklättring cleanaid
Aidklättring teknisk aid


PLATSER 2017
Stockholm
Nyköping
Linköping
Bohuslän
Norge
Spanien

Slå en pling eller skicka ett mail så ser jag till att du hamnar på rätt kurs. Ses på klippan!

Hälsar Staffan

NF Klatreinstruktør 1 
SKF Klippklätterinstruktör
SKF Sportklätterinstruktör
SKF Inomhusklätterinstruktör


www.stockholmsguidebyra.se
staffan@stockholmsguidebyra.se
070-670 5597