NF Klatreinstruktør 1 UIAA Rock climbing instructor multipitch

Följ med mig på klätterkurs! Klättring är en stor del av mitt liv. En passion som jag tycker det är väldigt trevligt att få dela med mig av till andra. Jag har klättrat i snart 20 år och hållit kurser nästan lika länge. Jag är SKF auktoriserad klippklätterinstruktör, NF Klatreinstruktør 1 UIAA Rock Climbing Instructor multipitch. Mina kurser följer alltså gällande normer för klätterkurser i det land jag jobbar.

Är ni ett replag eller en grupp på 2-4 personer så kan ni boka en privat kurs med mig. Är ni fler tar jag hjälp av mina Norska instruktörskollegor i Norge eller Svenska i Sverige. Är du själv och vill boka kurs så bokar jag in dig i en grupp med fler klättrare som också vill gå kurs. Ett bra sätt att lära känna fler klättrare och hitta nya klättervänner. Välkommen på kurs!

KURSER 2017
Pröva på klättring
Topprepsklättring
Sportklättring
Grundkurs klippklättring Stockholm
Grundkurs klippklättring Nyköping
Fortsättningskurs klippklättring
Räddningskurs 1
Räddningskurs 2
Aidklättring cleanaid
Aidklättring teknisk aid
Hjälpinstruktör klippklättring
Klätterledare utomhus

PLATSER 2017
Stockholm
Nyköping
Linköping
Bohuslän
Norge
Spanien

Slå en signal eller skicka ett mail så ser jag till att du hamnar på rätt kurs. Ses på klippan!

Hälsar Staffan

www.stockholmsguidebyra.se
staffan@stockholmsguidebyra.se
070-670 5597